augusti

03.08.2018 kl. 14:00

Så var jag tillbaka, efter en semestervecka, och som bäst en arbetsvecka tillbaka på jobbet bakom mig. Semestern kom och semestern gick, men glädjeruset bubblade fram så gott som varje dag under semestern. Så skönt att det inte fanns någon som ställde krav eller att jag behövde tänka på jobbet. Kunde faktiskt stänga av det helt, vilket var mer än tacksamt.

Nu, när jag är tillbaka på jobbet igen går det slött. Denna arma värme har verkligen satt en ur balans. Tur ändå att vi har det svalt och skönt inne på kansliet (än så länge), för det sägs ju att värmen ska fortsätta. Men få se vad som kommer hända, skulle inte tacka nej till ett ordentligt oväder just nu. Svettas vart om vartannat känns det som.

Vad annat har hänt då? Jaa... inget särskilt egentligen. Vardagen har börjat rulla på igen även om en stor del av arbetslaget är på semester och det annars också är väldigt lugnt. Även på hemmaplanet är det lugnt, vilket är skönt. Men en rolig grej hittade jag häromdan, nämligen min gamla blogg och fastän det bara är några få år sen jag höll tag i den bloggen så är det nästan pinsamt att läsa en del inlägg. Tänk så mycket som förändrats och hur mycket en (förhoppningsvis) mognat. En sak som jag dock gillade var att jag gjorde inlägg om veckan/veckorna som gått tillsammans med telefonbilder. Dock så bestod de övriga bilderna på bloggen av "riktiga" bilder, så det kanske var ett kul koncept då, men kanske jag får ta och återinföra detta format ändå.

Ack, det var lite filosoferande. Nu ska jag åka och handla och sedan blir det helg! Njut, och se till att dricka tillräckligt med vatten!

Laura
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina