tacksamhet

16.07.2018 kl. 18:31

I förra inlägget skrev jag om att jag hittat övningar som ska hjälpa mig tänja och bli mer flexibel och mjuk genom att pinteresta. Hittade även något annat, nämligen "Friday Five" som var en utmaning att skriva ner fem saker som en är tacksam över. Så varför inte försöka se saker och ting lite mer positivt denna väldigt måndagiga måndag och lista fem saker jag är tacksam för.

  1. Fyra arbetsdagar kvar innan semestern. Kan inte betona det nog.
  2. Möjligheten till att bada. Hörde av en kompis att de inte kan simma på sitt skribaläger för att det finns så mycket blågröna alger i vattnet, så snart kommer det väl till Åland också.
  3. Det soliga vädret. Även om nauren och jag (och många andra) sitter och suktar refter regn, det är ju snustorrt.
  4. Kaffe.
  5. Frukter. Storkonsumerar frukt för tillfället, och är knappast den enda. Finns inget smaskigare än kall och krispig vattenmelon när det är riktigt varmt ute.
Laura
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina