veckan innan semester

15.07.2018 kl. 20:17

Nästa vecka inleder jag min semester, så jag har fem dagar jobb kvar innan jag får ta lite "sommarlov" för i år. Tänkte att det nu kunde vara bra att sammanfatta vad nästa vecka kommer före med sig även om programpunkter är rätt så öppna ännu.

måndagen blir nog en helt vanlig arbetsdag. Ska försöka ordna upp så att allt är klart inför höstens igångkörning igen.

tisdagen ser rätt så lika ut som måndagen. Jag har ett möte inprickat men jag är osäker på om mötet blir måndag, tisdag eller onsdag, så vi får se.

onsdagen ska jag se till att ha det sista fixat och så blir det en aftonbön för min del ännu på kvällen.

torsdagen kommer jag väl knappt att kunna sitta stilla när semestern är bakom hörnet, men i varje fall så får jag nog börja programmera både arbetsmejl och -telefon inför semestern (speciellt telefonen orsakar huvudbry... liksom jag förstår inte android telefoner och hur jag spelar in ett röstmeddelande. I och för sig så har jag inte ens försökt göra det på iPhone heller...)

fredagen är den sista dagen innan semester, senast då ska allt vara klart och bokat. Annars får jag väl ta och städa lägenheten och se till så att allting är i skick för semester också på hemmaplanet.

lördag och söndag eller helgen så kommer mamma och pappa till Mariehamn och stannar här en natt. Då ska vi se till att hinna med lote sightseeing och god mat innan vi på söndagen tar småfärjorna till Brändö för att stanna där i några nätter. Efter det åker jag hemhem och så får vi se när jag är tillbaka på holmen igen (spoilers, det blir helt senast den 30.7 för så lång semester har jag ändå inte).

Laura
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Åh, semester... vill oxå! Ha det bäst!
Janette15.07.18 kl. 22:02
Tack! :D Du kommer nog också få gå på grönbete, senast nästa år (sku man ju tro) ;)
16.07.18 12:55

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina