måndag

09.07.2018 kl. 11:01

Ny vecka och nya tag. Ett finbesök avlöser ett annat finbesök. Igår åkte mamma, mormor och moster hem igen efter ett drygt dygn på Åland. Det var så skönt att ha dem här och ha tid med dem under helgens lopp. Vi hann med en hel del, både besök till Stallhagen och Saltvik samt att sitta på uteservering och även en hel del god mat. Idag är jag tillbaka på jobbet, men imorgon, då har jag tagit ut en ledig dag, eftersom Heidi landar på Åland idag. Så vi får se vad dagarna för med sig förutom jobb och kompishäng. Den här veckan kommer nog gå i ett huj, vilket kanske är bra eftersom det verkligen märks att det är semestertider nu då vi bara är två på kansliet och de flesta åkt hemhem eller ut till stugan.

Veckan kommer som sagt gå till att umgås med Heidi och att jobba. Så det finns egentligen inga spikade planer kring veckan ännu. Men två födelsedagar ska jag uppmärksamma under veckan.
I helgen är jag ledig men fick inbjudan till församlingens friluftsgudstjänst så jag tror jag ska åka dit helt enkelt för att njuta av psalmsång och gudstjänst (och att få sitta i bänken och inte jobba för en gångs skull, haha). Nästa vecka blir sista veckan innan semester, hurra!

Hur som haver, nu är det jobb som gäller (lunchpaus för tillfället) och imorgon så ska jag försöka ha med mig kameran när vi hittar på bus med Heidi. Vi hörs hörni!

Laura

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina