fri-nally

06.07.2018 kl. 12:19

Flera gånger under juni och början av juli har jag öppnat bloggen och försökt plita ner något som kanske kunde vara läsvärt, men varje gång fått ner någon ynka mening innan jag stängt ner inläggsfönstret igen. Det brukar bli så här på sommaren, och flera andra gånger under året. Bloggen får ligga och samla damm majoriteten av tiden och det gör mig så oerhört frustrerad, för jag gillar att blogga men det känns som om jag inte har en plats för det längre. För det är knappt så jag ens orkar läsa vardagsinlägg mera. Alla nischer är uppanvända och upptagna. Ålandslivet, grubblande över mitt framtida yrke, telefonbilder... ja, alltså allt känns det som. Kanske borde lägga ner egentligen? Eller liksom, ta paus? Tusan...

Okej, det var kanske lite väl negativt. Men lite uppgiven fiilis har jag nog över detta bloggande. Skulle gärna gå tillbaka till typ 2010 och den bloggivern jag hade då. Fyllde i listor var och varannan dag känns det som.

Men det kommer säkert ett uppsving igen, bara jag tankarna på rätt ställe och i rätt mindset. Det är äntligen fredag idag, arbetsveckan har varit lång och tung (jo, jag är trött som bara den. Vem sa att sommaren är en lugn tid? Det är nästan mer nu än det var i början av året...). Helgen bjuder på festligheter då min mor, mormor och moster kommer på en liten dygnsvisit till Åland. Det piggar alltid upp! Och festligheterna tar inte slut när helgen är över heller, för på måndag kommer Heidi hit och stannar tills torsdag. Jo, jag måste jobba också, men kommer ju ha sällskap i varje fall.

Eftersom det vankas besök så vet jag exakt hur min fredagskväll kommer se ut. Kommer laga mat (mozzarella, körsbärstomater, spenat och pasta), ta ett glas vin (more like two glasses) och städa lägenheten. Ska ha sovrumsfönstren på vid gavel och andas in sommarluften som sen om kvällen blir sval, nästan kall och lite fuktig, som en blöt hundnos.
Men ja, det var väl lite kort om livet, och speciellt blogglivet. 

Laura
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina