en ledig helg, äntligen!

09.06.2018 kl. 13:26

Efter en tio dagars arbetslänga sitter jag äntligen i min egna säng och bara njuter av ledighet. Tre dagar ledigt ska nog göra susen, ska ta sovmorgnar, dricka kaffe och strosa runt i stan och så ska jag försöka ta mig i kragen och rasta kameran när jag äntligen fått hit den.

Idag har jag redan hunnit med två koppar kaffe frukost och en sovmorgon. Idag tänker jag nog mest sysselsätta mig här hemma och städa upp i knutarna, tvätta kläder och diska. Dessutom är det Ålands självstyredag, vilket lär framkalla en hel del happening på stan, åtminstone har jag hört att det bjuds på tårta någonstans. Men som sagt, jag tänkte koncentrera mig på hemmet idag, så få se vad det blir idag. 

Igår kväll låg jag i sängen kring 20-tiden och funderade på att gå och lägga mig tidigt när telefonen ringde och jag fick förfrågan att komma med till Västra hamnen och sitta på pavljongen. Man tackar ju inte nej direkt. Så det blev en sen kväll (ja, mitt på natten är sent för mig, okej?) men skönt att kunna slå sig ner i en bekväm soffa, njuta av en kall öl och snacka bort kvällen med några av mina favoritmänniskor.
Nu ska jag ta itu med byket och sen får jag nog diska tror jag, njut av er helg hörni!

Laura
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Låter skönt med snack, sovmorgon, reda upp och rasta kameran. Det sista borde jag göra oftare för det nollställer hjärnan så effektivt.
Janette10.06.18 kl. 21:07
Japp, det är nog ett utmärkt sätt! ;)
13.06.18 10:29

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina