syrener och grönska

05.06.2018 kl. 10:52

Så är vi inne i juni, sommarmånaden har börjat men hela skönheten av sommar ligger ännu framför oss. Jag har haft full rulle på jobbet under de senaste dagarna, och i och med att ratata strulade i helgen så blev det inget blogginlägg. Men det kommer att komma upp ett inlägg om ett litet spontanryck som jag hade i helgen.

Syrenbild från typ ifjol eller så. Den får figurera en gång till, för i år har jag äntligen fattat det här med blommor. Och deras dofter.

Sitter och tänker på hur tacksam jag är att jag får fortsätta jobba på Åland ännu efter juni, för tiden känns så knapp. Kan knappt förstå vart ett halvår tagit vägen. Satsar på att skynda långsamt.

Annars då? Ja, jag njuter av livet. Har sett flera filmer inom omloppet av tre dagar nu än vad jag gjort under de senaste fem månaderna innan. Ligger i sängen med öppet fönster och bara njuter av syrenens doft. Förundras över ljuset. Dricker vin eller te och äter somrigt, typ vattenmelon och jordgubbar. Längtar efter sommarregn och åska. Vill så gärna ta ett dopp i det blå också, men fegar ur varje gång.
Med andra ord så är det en rätt så skön period i mitt liv just nu, det flyter på och det finns tid för arbete och det finns tid för sådant som är trevligt. 

Laura

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina