veckans lista

29.05.2018 kl. 12:32

Det är länge sen jag hade en veckolista här på bloggen, så varför inte ta en veckolista nu månadsskiftet till ära (även fast det redan är tisdag idag...). Varsågoda!

Igår så var jag på en kort dagsresa till Uppsala med C & B för att inhandla lite saker på IKEA. Helt kul att första gången besöka någon annan stad än Stockholm i Sverige. Får nog lov att ta mig hit någon annan gång och faktiskt försöka se staden lite mer (och inte bara IKEA).

Idag är det som sagt tisdag och klockan är snart ett, idag har jag redan betalat räkningarna och städat lite. Snart ska jag åka iväg och handla, lämna lite stuff till sopsorteringen och sen kanske köpa ett nattduksbord. Vi får se. Har en ledig dag idag från jobbet eftersom jag kommer jobba i helgen, men det blir nog lite studier idag också, eftersom jag gärna vill få in allt jag bara kan nu innan juni (har en kurs jag hållit på med sen januari och det är SÅ segt att läsa böckerna och skriva så det inte är sant...).

Imorgon så är det onsdag och då är det möten som gäller, först lite lägermöte inför sommarens konfirmandläger, sen ett terminsavslutningsmöte med de övriga diakoniarbetarna på Åland och sen ska jag åka till jobbet för att jobba lite i kansliet. När jag kommer hem så ska jag försöka städa lite och gå ut på promenad.

Torsdagen sitter jag på en föreläsning om barnskydd och anmälningsplikt, vilket ska bli intressant och framför allt nyttigt så tusan. Annars så blir det lite kanslijobb och såntdär, få se vad jag gör efter jobbet. Promenad eller något kanske?

Fredagen är städdag på jobbet. Ska försöka samla allt som är mitt på ett och samma ställe, eller ja, på två ställen. Det jag behöver på kansliet så ska vara där och det jag ska ha på församlingsgården ska vara där. Dessutom ska jag sätta ihop lite IKEA-möbler vi köpte. Så det blir en ganska lugn dag skulle jag våga påstå.

I helgen så jobbar jag, just nu vet jag inte om jag jobbar hemifrån på lördag eller inte, eftersom det är en planeringsdag för mig, men vi får se. Om jag jobbar hemifrån så tänker jag chansa på sovmorgon också (för att sen jobba senare in på kvällen). Söndagen så blir det först mässa i Saltvik och sen har vi en konfirmanddag för sommarens konfirmander på eftermiddagen, så det lär bli en lång dag.

Så ser min vecka ut ungefär, ganska mycket jobb och studier som jag måste få inklämt och inlämnat, men det ska nog gå. Nu ska jag ta itu med min dag igen, vi hörs!

Laura
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina