dagens lista

23.04.2018 kl. 19:08

Det är flera som fyller i dagens lista nu, har ju själv också gjort det för en tid sen, men kanske det är dags för en till. Speciellt nu då jag är inspirerad av både Maria och Hanna. Så utan desto mer prat, dagens lista.

Dagens humörÖverraskande bra trots huvudvärken som följde med hela dagen tills jag kom hem från jobbet och tog en huvudvärkstablett.

Dagens måendeBra minus huvudvärken då.

Dagens borde: Diska. Tvätta byk. Usch. Och sen det ständiga studierna som jag borde åtgärda.

Dagens frisyr: Utsläppt och nytvättat. Mitt hår saknar kanske volym, men som nytvättat är det alltid lite kreisi på något plan. Idag är det kreisiga att det faktiskt gjort som jag vill.

Dagens smink: Mascara, highlighter och så lite concealer.

Dagens klädsel: Hade vit t-shirt och mörkblå slacks idag i kombo med en ljusblo kragskjorta och ljusrosa sneakers. Väl hemma blev det sport-bh, myströjan och springbyxorna.

Dagens planer: Inte så mycket mer, ska väl kolla lite Brooklyn Nine-Nine och dricka mitt nya sov gott-te.

Dagens materiella vill ha: Räknas en hund hit? Jag har grym valpfeber och sitter dagarna i ända och drömmer om en lite lurvboll. <3

Dagens fundering: Att jag nog måste köpa solbrillor asap. 

Dagens beroende: Dadlar med kokosflingor. Finns liksom inte något bättre. Det är omöjligt att äta bara en av dessa delikata dadlar.

Dagens tråkigaste: Ööh, kanske det att nätet på jobbet inte fungerade så det blev liksom extra strul med allt.

Dagens längtan: Hundvalpen. Men lite hemlängtan också, mest för att jag i helgen faktiskt ska åka hemhem, haha.

Dagens låt: Centuries av Fall Out Boy. 

Laura

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina