länge sen sist

02.04.2018 kl. 17:45

Så var det april, tänk att vi är här redan? Känns helt galet att vi redan är här. Nyss var det ju början av januari och hela året var ännu rätt så oplanerat och jag var med nytt jobb och ny bostad och så gott som nått liv. Tre månader in i min nya vardag och inte så mycket har förändrats. Jag gillar ju min nya vardag fortfarande.
Mars kom och gick, jag fyllde 25 år och innan det så besökte jag Argentina och Uruguay samt gjorde en praktik tillsammans med studenträsterna i Helsingfors. Ja, och så fastade jag i en dryg månad från instagram, kanske mer om det senare.

Bjuder på en bild från utsikten från vårt hotellrum den sista kvällen. Alltså vädret och värmen under vår resa var underbart, själen kunde andas ut och mådde så löjligt bra.

Vår familjeresa till Argentina och Uruguay gick väldigt bra och det var så skönt att finnas i en kravlös tillvaro där det går att gå iklädd t-skjorta, kjol och sandaler. Ville mest titta in och säga hej, jag finns fortfarande. Ska försöka återkomma med mer regelbundet bloggande nu när ens tillvaro är lite mer krävande och har material att skriva och fundera över.

Laura
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina