om dagens lista

19.02.2018 kl. 19:00

Den fina röda klänningen som nämns senare i inlägget. Är nog lite nykär nu

Måndag och ny vecka. Har hunnit med mycket även om jag själv känner att det inte egentligen hände så mycket. MEN jag lyckades äntligen fixa mina morotsplättar, som jag väntat! De är dessutom delicious, enda minuset är arbetsmängden, men får lite hemmafru-vibbar av att stå och fixa så plus minus noll väl då eller? Nä, men tänkte att jag skulle ta en dagens lista nu istället för en veckolista.

Dagens humör: Riktigt bra faktiskt, lite trött men glad i varje fall.

Dagens mående: Mår bra, en huvudvärk smög sig på nu på kvällskvisten, men det beror nog på en konstig sovställning.

Dagens borde: Mm... jadu. Fick avbockat alla dagens borden, men även om det inte var ett dagens borde så borde jag ju ändå studera.

Dagens frisyr: Utsläppt hår och ja, det var lite håret bestämer själv dag idag, men ok ändå.

Dagens klädsel: Min fina nya röda klänning från H&M i kombo med svart kofta och matchande strumpbyxor och ullsockor.

Dagens planer: Dagens planer var att steka mina morotsplättar, ha kanslitur på jobbet, vakta chefens katter och att vara med på ett möte för en arbetsgrupp. Nu tänker jag ta det lugnt, läsa lite bloggar och dricka te innan jag går och lägger mig.

Dagens materiella vill ha: Blommor i massor.

Dagens fundering: Hur kan frost sätta sig fast i bilrutorna så jäkla hårt? Liksom omöjligt att få bort kändes det som.

Dagens beroende: Kaffe. Suktat efter och suktar ännu efter kaffe men nu blev det nog för sent för det.

Dagens tråkigaste: Huvudvärkem som smög sig på, skulle ha klarat mig utan den.

Dagens längtan: Å(h)bo. Snart snart snart!

Dagens låt: Hmm, kanske samma som i lördags. Peter Hollens - Dragonborn comes.

Laura
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Laura!
1. Morotsbiffardilemmat, önska dig en multihushållsassistent i födispresent ;) Ja fick en i julklapp från bosch som har grönsaksrivare, blender, degskål med visp och degkrok, matberedare (eller den köpt ja till), köttkvarn o grejs. De gick så superenkelt att göra egna grönsaksbiffar o man mörda inga fingrar på rivjärn.
2. Köp flytande iskrapa! Finns på clas ohlson o bäst då man har bråttom o ska skrapa, bara att spruta på, vänta en pikustund och skrapa bort! Man kanske måst använda lite spolarvätska sen på vindrutan då de lämnar lite men so worth it!
De va dagens tips :D
II Amiral H19.02.18 kl. 19:34
Man tackar andra amiral för tipsen. :D Det är ju nog så, i prästvigningspresent vill jag ha två saker: en matberedare och en plättstekningspanna! :D ;D Tusen tack finis för tipsen <3
19.02.18 20:05

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina