om längtan

18.02.2018 kl. 18:49

Söndag. Imorgon får jag återgå till vardagen, men det känns inte alls farligt med tanke på att jag snart får styra kosan mot Åbo och umgås med mina favoritmänniskor, åh så jag saknar och längtar! Jag trivs bra på Åland, men samtidigt känns det som om jag missar det viktiga i mina kompisars liv, så liksom ska bli så skönt att se dem och kramas och berätta vad som hänt sen vi sågs senast. Åååh, längtar som en galning!

Laura

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina