om en kontrast

17.02.2018 kl. 19:35

Sitter som bäst i soffan, lyssnar till Peter Hollens och hans covers på Skyrim. Que:at lite Of monsters and men och dricker vin. Liksom så skön kväll! Såg till att ta i en välförtjänt spa-kväll här hemma, så hade min spa-moment med ansiktsmask, nagelfix och sen en dusch + skrubb. Smorde efteråt in mig i en riktigt lyxig body lotion. Känner mig sådär lagom mysig just nu. Ville bara titta in och säga det. Hoppas ni alla har en fin lördags kväll! Puss!

Laura

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina