om en ledig helg & fjärde dagen

17.02.2018 kl. 12:55

Fina S:ta Maria kyrka i Saltvik. Visst är hon alldeles strålande i morgonsolen?

Lördag idag hörni! Underbart inte sant? Jag har en ledig helg som jag ska ära till att vara utomhus och studera (och titta på skor). Igår åkte jag via köpcentrumet när jag kom hem från jobbet och är nu ett par byxor och en klänning rikare. Lite roigt att få shoppa även om det inte var i närheten lika roligt som när Karin och jag sprang runt i Åbo och shoppade. Men snart kan vi göra det igen för i veckan bokade jag också biljetter till Åbo! Hurra!

Annars så ska jag snart ge mig av för en långpromenad efter att ha njutit av kaffe och en härligt långsam frukost. Dessutom är det nu dag fyra utan Instagram och det är nog svårt. Det är flera gånger om dagen jag plockar upp telefonen och tänker att jag ska kolla Insta innan jag minns och lägger under telefonen igen. Få se hur mycket jag kommer att vara på andra sociala medier istället? Men det var en kort livsuppdatering från mig (som för övrigt är mycket gladare än senast jag tittade in här). Puss & kram hörni!

Laura

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina