om början på en vecka

13.02.2018 kl. 12:51

Jag nämnde tidigare att det är en rätt så hektisk vecka på jobbet. Det har lugnat ner sig, men just idag är en lite mer arbetsfylld dag än normalt och saken blir inte bättre av att jag sitter och pms:ar för fullt. Igår så skulle jag åka iväg på blodprov och när jag väl kom dit och fick gå in på mottagningen så kunde de inte ta blodprov eftersom de inte hade fått remissen eller vad det nu var. När sköterskan sedan informerade mig om att jag skulle vara tvungen att komma tillbaka en annan dag så började jag gråta. Och så grät jag hela vägen till jobbet och var turvis ledsen och irriterad på mig själv. Idag är jag bara arg. Det är lite jobbigt när det tar sig an så häftigt som det gjort nu de två senaste dagarna. Men försöker att jag ska tillåta mig själv att känna lite mer och på så sätt motarbeta det så stereotypiskt finska i mig.

Nu under min lunchpaus tittade jag in på pinterest och hittade lite mer Rupi Kaur poesi, så här kommer en fin liten samling från hennes bok Milk & honey. Sen får jag ta itu med arbetet igen (och skrika på Word för att jag inte får det att göra som jag vill). Sköt om er!

Laura
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina