om bokstäver, ord och meningar

01.02.2018 kl. 19:28

En sak jag försöker bli bättre på är att läsa mer skönlitteratur, eller ja, annan litteratur än studielitteratur. När jag studerar så blir det väldigt sällan som jag orkar plocka upp en bok efter att ha läst igenom det jag pluggar. Ska ta itu med det också så småningom men just nu njuter jag ännu av att läsa annat. Dte jag egentligen ville säga är att jag har läst igenom Rupi Kaurs bok The sun and all her flowers. En hel del tänkvärd text i den diktsamlingen. Plockade ut några av dem jag fastnade för lite extra mycket. Äger förstås inga av dessa ord i just denna ordning och inte heller illustrationerna.

Ps. Tack till fina Ina för boken. <3

Laura
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina