om de kommande "oxveckorna"

30.01.2018 kl. 12:47

Hälsningar från sjukstugan-ish. Känner mig redan mycket bättre än vad jag gjorde igår, så vill kanske inte riktigt säga att jag sitter i sjukstugan. Men det kan ju ändra längs med dagen, som jag är mer än välmedvetande om. Men ja, tänkte titta in här och ge lite lägesuppdatering eller något. I helgen jobbade/deltog jag i Ungdomens Kyrkodagar. Så idag njuter jag av min veckoledighet medan gårdagen var lägerledighet. Lite komplicerat om jag får säga...

Hur som helst blir det nu som mina oxveckor tar vid, hela februari så kommer jobbet att rulla på och det är mycket som ska hända och som jag ska fixa. Så ja, det är mina oxveckor som nog sammanfaller med många andras oxveckor. Men jag njuter ju av jobbet, så det är egentligen riktigt skönt att liksom få låta det rulla på ordentligt. Samtidigt planerar jag att studera lite, fixa undan en läskurs eller så. I mars tar jag lite minisemester när vi äntligen ska åka iväg med familjen, denna gång till Buenos Aires. Pepp,pepp & pepp!

Laura

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina