En liten uppdatering

13.01.2018 kl. 12:36

Det rullar på här på Åland. Har påbörjat jobbet och gjort mig hemma i lägenheten. Känns så skönt att jag trivs och känner mig hemma i min lägenhet redan, det gick så mycket snabbare den här gången än vad det gick efter förra flytten. Men som sagt, den nya vardagen flyter på och känns riktigt bra och värdefull, trots att det är en hel del nya saker att lära sig och ta till sig. Har nog en hel del inskolning kvar, men en del saker har jag redan lärt mig känns det som. Nu hoppas jag att det så småningom blir så att jag faktiskt kan agera självständigt och inte hela tiden behöver ställa mer eller mindre dumma frågor eller följa efter folk som en vilsen hundvalp.

En bild från början av september när himlen var sådär passligt ljusblå och bådade om kallare väder samt om man lyckas ignorera bruset i denna suddiga bild, så ser man luftballongerna på bilden!

Nä, så illa är det inte, men lite vilsen kanske jag ännu är eftersom allting är så nytt. Men en till oerhört positiv sak är nog mitt arbetslag, de är så tålamodiga, stödande och ja, fina individer och människor. Helt underbara att jobba ihop med, helt enkelt. <3
Idag jobbar jag hemifrån med planering, finns nog inget skönare att kunna sitta vid köksbordet iklädd morgonrock och planera. Det planeras både andakt och bön och knatteskoj för tillfället samt på order av chefen ska jag skriva ner en massa frågor om jobbet, arbetslaget och ja, församlingen i största allmänhet.

Laura
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina