mycket på gång

27.12.2017 kl. 15:04

Radiotystnaden tog över och hela bloggen blev lagd liksom på is. December har varit en hektisk månad, det har varit stress med att fixa klart så mycket i studieväg som möjligt innan jullov samtidigt som det plötsligt från något vänster dök upp ett arbetserbjudande. I skrivande stund sitter jag och försöker få rätsida på mitt liv. Det är en hel del saker som jag måste ta itu med nämligen. Skattekortsförändringar, bostäder och hyreskontrakt, bil och packningslistor... ja, allt sådant där som behöver fixas när en lite halvplötsligt ska flytta och jobba i ett halvår.

Även om alla dessa "vuxensaker" som jag så fint kallar dem tar mycket tid och jag har lust att bita bort naglarna på grund av stress och orosmoment så är jag ändå peppad och glad. Det känns liksom så bra att få lufta hjärnan med lite annat än studier och Åbo. Ta det inte fel, jag älskar Åbo och det gör ont i hjärtat att lämna staden bakom mig för ett halvår eller mer. Men samtidigt tror jag att det är just vad jag behöver. Känner mig så inrutad i gamla mönster och rutiner så jag mest går och stressar över att jag stampar på stället. Ibland så får man just det vad man beställer, nämligen förändring.

Så detta är orsaken till att bloggen ekat av tystnaden som uppstått. Men ingen panik, ska försöka ta tag i bloggandet igen så småningom bara det värsta flyttkaoset och sånt ligger bakom mig.

Ps. God jul på er förresten, och varför inte redan nu - Gott nytt år!

Laura

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina