5e december

05.12.2017 kl. 13:17

Det märks att det börjar dra sig mot jul och att det så småningom början infinna sig julfiilis i en. I söndags inleddes adventstiden med pompa och ståt i Åbo Domkyrka. Har nog aldrig haft ett så stort leende på läpparna under en mässa. Barnkören i ÅSF var fantastisk. Allt var bara kalaskul och värdigt och fint. En superduper inledning på julväntandet.

Förra veckan var en bra vecka och den här veckan känns också riktigt skön i och med självständighetsdagen. Det ska firas i goda vänners lag med bubbel, bal och snacks. Annars så får jag än en gång ta mig själv i nacken och se till att studera som värsta flitiga myran för att få en kurs klar innan jag tar jullov. Bara den är fixad har jag skrapat ihop 21sp i höst, så det känns bra. 

Laura
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina