om vecka 41

10.10.2017 kl. 13:32

gammal och välanvänd bild, men SE NU HUR GRÖNT DET ÄR!!! 

En aningen försenad veckolista, men en veckolista ändå! Den här veckan är nog så studiebetonad men samtidigt har jag ingen aning om vad jag egentligen ska göra, så det går som det går...

måndag - igår så mejlade jag runt och lånade ut böcker för att försöka komma igång

tisdag - idag har jag faktiskt inte åstadkommit något alls... suttit och druckit kaffe och käkat lunch typ... så bra jobbat där Laura.

onsdag - imorgon ska jag ja... hjälpa till att koka kaffe vid en disputation och försöka börja läsa de där böckerna jag lånade på måndagen

torsdag - ska hundvakta gudsonen <3 och sen så blir det möte med min handledare om mina studier så jag äntligen kanske har någon aning om vad jag ska göra.

fredag - ska åka hemhem och mysa lite innan jag sticker iväg på barnläger.

lördag & söndag - blir nog chill men också frissabesök och ögonbrynsfixning samt en ledarsamling. Jee! Äntligen får jag håret fixat.

Ja, det var denna vecka. Annars blir det väl lite filmmys, kompishäng och så lite Galna Dagar. Bara jag nu får någon riktning i mina studier så ska det här bli riktigt bra.

Laura
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina