snart är det slut

29.09.2017 kl. 21:20

Snart är det slut, församlingspraktiken nämligen. Jag har haft en fullspäckad månad med att bekanta mig med det jobb jag valt att göra. Det är så mycket jag lärt mig, men också så mycket som var bekant och som förstärkte min magkänsla. Det här är något jag vill göra. Speciellt när jag förra söndagen stod vid altaret under Gloria, och egentligen hela liturgin. Det kändes bara så rätt. Liksom, hur kunde jag tänka mig något annat tidigare?

Klart, jag var lite annorlunda då och sådär och hade kanske inte samma insikter och sådär. Men alltså, fick feedback av min handledare och det känns bra när hon har skrivit detta: Jag rekommenderar förbehållslöst Laura för församlingstjänst.

Det där med bekräftelse är nog något som vägde tungt här. Tusan så bra det kändes. Känns skönt avsluta på denna not, eller ja, en vigsel kvar imorgon och sen är det klappat och klart. Sen ska jag återvända till Åbo och försöka skriva gradu.

Laura Serell
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina