5+1 random saker om mig just nu

22.06.2017 kl. 17:57

Igår fick jag ett meddelande i en av de många lägerwhatsapp grupper som jag är med i. Där bad ungdomsarbetsledaren oss alla att presentera oss själva och vilken roll vi har på lägret. Sen skulle vi berätta någon rolig detalj om oss själva. Det är sällan jag har något roligt sådär att ta direkt, men efter att nu funderat i ett drygt dygn så har jag kommit fram till några saker.

  1. Jag kan inte (läs: vågar) slå kullerbyttor. Varken bak eller fram. Det är livsfarligt. Onödigt att fråga om jag kan hjula heller...
  2. När man äter sånadär kärnfrukter, typ aprikoser/nektariener eller vad de nu heter, så om de är jättesmå tar jag bort "stammen" och äter upp hela frukten innan jag spottar ut kärnan, så lite sådär som man äter ett körsbär... eller?
  3. För tillfället odlar jag och min syster ett avocadoträd tillsammans. Det är bland det roligaste och mest tålamodiga vi gjort på flera år tillsammans.
  4. Det här är alltid omdebatterat, men jag biter i glassen när jag äter den.
  5. Jag har ingen/inget (?) CV. Ska på anlagsprövning i augusti och man ska ha med sig ett CV, men jag har inget. Har nån gång skrivit ett CV till en engelska föreläsning men det finns inte kvar längre. Känns liksom ganska o-vuxet.
  6. Jag är så sista minuten-människa som en bara kan vara. Visst är det skönt att ha saker planerade på förhand, men liksom ofta så planerar jag arbetspass/andakt/predikan just innan. Hehe. Inte kanske världens bästa vana, även om jag bättrat mig en del på sistone så blir det nog att skärpa sig ännu mera i framtiden...
Laura
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Laura || 25 || Åland || Teologi

En blogg om vardagsliv blandat med resor och allt det där som sätter lite extra smak på livet. En plats där jag kan lufta tankarna och samtidigt själen, för det gör en människa gott.

Studerar teologi, men jobbar för tillfället i en församling på Åland. Så dörren från studielivet till arbetslivet står på glänt och jag med en fot i vardera liv. På fritiden försöker jag ägna mig åt roliga saker och livsnjuteri. Som någon lade det så vacker, så är även jag, nybliven livsnjutare.

kiva: hösten, skumppa, vin i gott sällskap, kaffe, hundar &katter, skratta tills jag knappt kan andas, långsamma morgnar

mindre kiva: framtidsångest, att vara sen, snöslask, korvsoppa, stress, oärliga och egoistiska människor, ondska

Lite länkkärlek:

Hanna

Amanda

Karin

Pastorn och havet

Sabina